KonjicSportVijesti

Održana redovna godišnja sjednica Skupštine FK Klis

foto: FK Klis

Uz prisustvo 47 delegata Skupštine, navijača i prijatelja našeg kluba večeras je, u konstruktivnoj atmosferi, održana redovna izvještajna sjednica Skupštine FK Klis Buturović-Polje.

Pred delegatima su se našli izvještaji o radu u prethodnoj i plan rada za tekuću godinu, kao i finansijski izvještaj i finansijski plan.

Rukovodstvo Kluba zahvalilo je na ogromnoj podršci svim sponzorima i prijateljima Kluba, koji su omogućili da prihodi FK Klis u 2022. godini, računajući i namjenska sredstva za izgradnju pomoćnog stadiona, iznose 304.071,61 KM. Ukupni rashodi, računajući i uplaćeni avans za izgradnju pomoćnog stadiona, iznosili su 241.250,00 KM.

Kao apsolutni prioritet na infrastrukturnom planu označen je završetak izgradnje pomoćnog stadiona do kraja 2023. godine.

Skupština je uputila posebnu čestitku ekipi Mjesne zajednice “Neretvica” koja je u nedjelju osvojila Turnir mjesnih zajednica u malom fudbalu, čime je napravila veliku promociju našeg kraja i samog kluba.

Zahvaljujemo svim delegatima, navijačima i prijateljima Kluba koji su izdvojili vrijeme i prisustvovali dvoiposatnoj sjednici Skupštine, poručili su na stranici Kluba.

Slični članci

Back to top button