HercegovinaKonjicSportVijesti

Jusufbegović nakon pobjede od 7:0: “Nije to još željeni nivo”

Šef stručnog štaba Veleža Nedim Jusufbegović istakao je nakon pobjede nad Neretvancem od 7-0 da nije to još taj željeni nivo. Naglasio je da će analizirati detalje koji nisu bili dobri, pišu sportske.ba

“Za prvu utakmicu nije bilo to na onom nivou, naravno nije ni moglo, na onom na kojem hoćemo da budemo. Utakmica je dala svoju svrhu, neki principu su bili dobri u pojedinim momentima, neki nisu bili na onoj razini na kojoj moramo biti. Jedan pozitivan efekat možemo imati, ali ćemo sigurno i analizirati one detalje koji nisu bili dobri i na kojima ćemo raditi u daljem trenažnom procesu” – kazao je Jusufbegović i nastavio:

“Ja sam zadovoljan radom, zalaganjem. Usvajaju momci određene stvari. Nemojte zaboraviti da smo mi dosta toga promijenili u ovoj ekipi i trebaće vremena da dođemo na željeni nivo.

Tako je i što se tiče pojedinaca, trebaće vremena da oni dohvate optimalnu formu, ali kreiramo ambijent da oni to uhvate i ja se nadam da će to biti što prije. Ovo je bila korektno odrađena utakmica i moramo rasti iz utakmice u utakmicu i da gledamo da budemo sve bolji i bolji”.

Slični članci

Back to top button