KonjicSportVijesti

Amir Baručija novi igrač Futsal kluba Konjic

Futsal klub Konjic je objavio da je novi igrač kluba Amir Baručija reprezentativac Bosne i Hercegovine u futsalu.

Iz Austrije, tačnije iz Futsal kluba Ljuti Krajišnici u FK Konjic dolazi veliko pojačanje, aktuelni reprezentativac Futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine – Amir Baručija.

Baručija je dao izjavu za stranicu FK Konjic:

“Lijep osjećaj je biti dio Futsal Kluba Konjic . Nakon poziva od čelnika uprave, svidjela mi se ideja i vizija koju klub ima te nisam puno razmišljao i prihvatio sam poziv .

Poznajem tu grupu momaka i drago mi je što ćemo dijeliti svlačionicu i ovaj put biti na istim stranama . Posebno mi je drago što ću imati priliku ponovno da radim pod palicom našeg trenera Mirka Čampare s kojim sam napravio i neke prve ozbiljnije futsal korake i kome mogu biti zahvalan za svoje dosadasnje uspjehe , kako klupske ,tako i reprezentativne .

Za kraj da se dotaknem navijača, imao sam priliku da osjetim fanaticnost publike u Konjicu prošlih godina . Zaista mi je drago da ću ovaj put biti dio njihovog kluba i osjetiti taj vjetar u ledja koji daju svojim navijanjem . Također ih ovim putem pozivam da nas bodre u sto većem broju kako bismo ostvarili svoje ciljeve.” – izjavio je Baručija, veliko pojačanje Futsal kluba Konjic.

Amire dobrodošao u porodicu Konjic, Futsal Klub Konjic

Slični članci

Back to top button