BiHHercegovinaKulturaZabava

PJESMA DANA Haris Sefer “Plahovita Neretva”

foto: screenshot/ Youtube

Dosljedan svojem stilu interpretacije Haris Sefer pjesmu “Plahovita Neretva”, pretočio je u čistu emociju. Tekst pjesme potpisuje Mevsad Pamuk, dok zasluge za glazbu i aranžman odnosi Samir Zavlan.

“Pjesma je zapravo bila u ladici više od pet godina. Moj prijatelj Samir Zavlan, autor glazbe i aranžmana, meni je ponudio pošto se radi o Neretvi i Starom mostu. Snimili smo jedan brzinski demo snimak i kad bi god putovao na nastupe, slušali bi ga. Otac mi je non stop govorio “pa trebao bi ovu snimiti”, zato smo odlučili da se i on kratko pojavi barem u jednom kadru spota. Maksimalno sam se potrudio da ova pjesma dođe do najboljeg izražaja”, poručio je Haris Sefer.

Mix i mastering pjesme radio je studio SAZ, a prelijepe kadrove Neretve i Starog Mosta snimio je i režirao Anis Mujanović, dok se za montažu pobrinuo Mirsad Krišćo. Pjesma izlazi u izdanju Glazbene produkcije BHRT-a i možete je poslušati na digitalnim streaming servisima.

Haris Sefer rođen je 1995. godine u Den Hagu, a već s tri godine pokazuje prvu ljubav prema narodnoj glazbi. 2013. godine snima i svoje prve singlove “Veče snježno” i ” Plavo oko”.

Dok 2014. godine snima i prvi spot u Mostaru za pjesmu “Klekni moli”. Od 2017. godine do danas sudjelovao je na brojnim domaćim i regionalnim festivalima a izdao je i autorski singl “Dragana”.

bljesakinfo

Slični članci

Back to top button