DruštvoHercegovinaVijesti

Muškarac kod Mostara udarao BMW-om u auta

U mostarskom prigradskom naselju Potoci, sjeverno od Mostara, prvog dana 2023. godine, u 9.30, odvijala prava drama, kada je J.B. (38) počinio saobraćajnu nesreću u kojoj je oštetio pet automobila, a koje je udarao u vožnji upravljajući automobilom BMW.

On je, nakon toga vozilom udario u ogradu privatne kuće, nakon čega je, držeći noževe u rukama, okupljenim građanima počeo prijetiti, nakon čega se zakjučao u svoju kuću.

Muškarac je, kako je za portal “Avaza” ranije rekao Ljudevit Marić, portparol Uprave policije HNK-a, dolaskom policijske patrole, a nakon što je izašao iz kuće, savladan te sproveden, prostorije Policijske stanice Mostar-Sjever, a zbog izrazito agresivnog ponašanja, uz pomoć ekipe Hitne pomoći, odvezen je u Kantonalnu bolnicu “Dr. Safet Mujić” u Mostaru, gdje je smješten na Odjel psihijatrije.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak kada se BMW-om zabio u Mercedesa i na vozilu nanio veliku štetu. Srećom, vozač Mercedesa je prošao bez povreda.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falem.bubalo.5%2Fvideos%2F1219662482242436%2F&show_text=false&width=214&t=0

Avaz.ba

Slični članci

Back to top button