KonjicVijesti

Vrtić „Happy kids“ Konjic obilježio osmi rođendan

foto: radiokonjic.ba

Svečana priredba je održana u kino – sali Narodnog univerziteta uz prisustvo velikog broja roditelja i rodbine mališana.

foto: radiokonjic.ba

Polaznici vrtića „Happy kids“ Konjic su na bini izvodili igrokaze, recitovali, pjevali i plesali, što su prisutni u kino – sali nagradili aplauzom. U svojim nastupima su govorili i pjevali o prijateljstvu, sreći, ljubavi, o svim onim lijepim stvarima koja bi djeca u najranijem djetinjstvu trebalo da osjete.

foto:radiokonjic.ba

U ovih osam godina nanizalo mnogo ljubavi, truda, rada i uspjeha. Najponosnija sam što širimo ljubav, po kojoj smo prepoznati. Zadovoljni smo ovogodišnjim radom, a sigurna sam da je u publici neko ko će biti naš budući korisnik usluga. Imamo 65 polaznika vrtića o kojima brine nas sedam uposlenih, a u sklopu vrtića djeluje i produženi boravak, koji je odvojen“ – izjavila je za radiokonjic.ba vlasnica vrtića Dženana Mustafić.

Dženana Mustafić

Elvedina Zatega je majka djevojčice koja je od maja ove godine polaznica vrtića. Zahvalila se uposlenicima vrtića na brizi i ljubavi koju poklanjanju njenom djetetu.
Svi se trude oko moga djeteta, naučila je mnogo, recituje nam kada dođe kući, naučila je i neke riječi na engleskom jeziku i svaki put se prijatno iznenadimo“ – izjavila je Elvedina.

Elvedina Zatega

radiokonjic.ba

Slični članci

Back to top button