BiznisKonjicPrivredaSportVijesti

Futsal klub Konjic: Uz podršku hotela Garden City stvaramo i jačamo još bolji klub

Garden City Hotel & Resort Konjic u Konjicu i dalje je naša baza – poruka je Futsal tima Konjic.

Sa zadovoljstvom možemo reći da je hotel Garden City u Konjicu i dalje baza našeg tima.

Sponzorstvo i ove godine uživamo najboljeg hotela u regionu gdje nam je omogućeno da nesmetano radimo i stvaramo bolji klub, bolje uslove, te razvijamo nove mlade talente.

Želimo da se zahvalimo vlasnicima, upravi i uposlenicima hotela Garden City, zbog toga što naši futsaleri i omladinci uživaju u najboljim mogućim uslovima.

Pozivamo Vas da se uvjerite u sve čari koje ovaj hotel pruža. Kongresno-rekreacioni centar Garden City, izgrađen na oko 40.000 m2 živopisnog krajolika općine Konjic, nastao je kako bi podržavao Vašu poslovnu kreativnost i uspješnost, vraćao Vas netaknutim ljepotama prirode i budio u Vama nove impulse za iskonske osjećaje užitka u radu i rekreaciji.

Od otvaranja ovog kongresno-rekreacionog centra 9. jula 2010. godine, Garden City je, u skladu s imenom, jedinstveni kutak u Bosni i Hercegovini i regionu koji je u stanju udovoljiti svim poslovno-rekreativnim potrebama modernog gosta koji je podjednako predan poslovnoj uspješnosti i zdravom životu.

Čarobno zelenilo rijeke Neretve, izdašnost okolnih planina i jezera, spokoj bogate vegetacije i mirisni životni okoliš predstavljaju jedinstveni izvor energije za zdravo, kreativno i rekreativno življenje. Sve je to tek nedaleko od urbanih područja – oko 60 kilometara od Sarajeva i desetak kilometara dalje od Mostara.

Posjetite daleko najbolji kongresno-rekreacioni centar u BIH.

KONTAKT:

☎️Recepcija: +387 (0) 36 71 28 00

?E: recepcija@gardencity.ba

??‍?W:https://gardencity.ba/bs

HVALA VAM!

Pozivamo i ostale zainteresovane privredne subjekte da podrže naš kolektiv. Ulaganjem u sport, sigurno doprinosite razvoju zajednice, stvaranju boljih uslova za rad i razvoj mladih dječaka i djevojčica koji će sigurno imatu put ka seniorskom sportu.

Podržite Futsal klub Konjic je kolektiv koji ima plan razvoja na duge staze, bez Vas to ne možemo. – poručili su iz Futsal kluba Konjic, prenosi novikonjic.ba

#ZajednoUzKonjic

novikonjic.ba

Slični članci

Back to top button