BANJALUKA: Uhapšeni Stanivuković, Borenović i Mijatović

Draško Stanivuković iz PDP-a i čelnik ove stranke Branislav Borenović kao i SDP-ov Vojin Mijatović uhapšeni su danas na Trgu Krajine u Banjaluci.

Na Trgu Krajine, gdje se danas okupljaju građani nakon privođenja Davoda Dragičevića i nekoliko članova grupe “Pravda za Davida”, došlo je do naguravanja građana i policije.

Jedan policajac je povrijeđen danas u centru Banje Luke, kada su članovi grupe “Pravda za Davida” pokušali da spriječe privođenje jedne osobe.

Sve je počelo nakon što je jedan građanin krenuo na policiju, a više njih ga je hapsilo, što je izazvalo revolt i napad nekolicine njih na policiju.

(N1)

U Banjaluci je haotična situacija. Ovo je do sad neviđeno.

Reporter Buke javlja da je vanredna situacija.

----------

Neformalna grupa građana najavila je mirno okupljanje ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 19 sati kako bi iskazali podršku roditeljima ubijenog Davida Dragičevića, Davoru Dragičeviću i Suzani Radanović.

Tokom dana u Banjaluci je privedeno više osoba među kojima su i roditelji ubijenog Davida, opoziciini političari Draško Stanivuković, Branislav Borenović, Vojin Mijatović, kao i nekoliko članova grupe Pravda za Davida.

Na Trgu Krajine, gdje se danas okupljaju građani nakon privođenja Davida Dragičevića i nekoliko članova grupe “Pravda za Davida”, došlo je do naguravanja građana i policije.

Jedan policajac je povrijeđen danas u centru Banje Luke, kada su članovi grupe “Pravda za Davida” pokušali da spriječe privođenje jedne osobe.

Sve je počelo nakon što je jedan građanih krenuo na policiju, a više njih ga je hapsilo, što je izazvalo revolt i napad nekolicine njih na policiju. (FACETV)

novikonjic.ba

Rate this item
(0 votes)